Política

Ja hi ha mil voluntaris per recollir dades per al diari

A El Punt Avui volem saber la mateixa nit els resultats de tots els col·legis d'arreu de Catalunya, i per aconseguir-ho hem de ser uns dos mil

Més d'un miler de persones ja han respost a la crida feta per El Punt Avui per ajudar el diari a saber la mateixa nit del 9-N els resultats de tots els col·legis d'arreu de Catalunya. Però per poder aconseguir-ho hem calculat que hem de ser unes dues mil persones. Cal, doncs, encara, el suport de més gent per poder completar el procés amb garanties.

El procediment per apuntar-se i ajudar El Punt Avui és molt senzill: els voluntaris es poden inscriure al web www.elpuntavui.cat/dades9n i allà se'ls desplegarà un formulari d'inscripció en què se'ls pregunta a quina localitat seran el 9-N i altres dades, com per exemple si disposen d'ordinador, de telèfon intel·ligent o si volen passar-nos les dades per telèfon. Per a aquells que els sigui més fàcil contactar amb nosaltres telefònicament, ho poden fer al 972 18 64 80.

Tal com vam recordar en l'edició d'ahir, el govern de Catalunya ha anunciat que els resultats oficials del 9-N, més enllà de les dades de participació, no es faran públics fins l'endemà al matí, com va passar al referèndum d'Escòcia. Però nosaltres els volem saber abans. I, més enllà d'anar-los sabent de manera desordenada a través de les xarxes socials, El Punt Avui els vol servir als seus lectors i teleespectadors de manera ordenada i tabulada, per saber no només què ha passat al poble o ciutat de residència, sinó al del costat o a qualsevol altre.

Per això busquem prop de dos mil voluntaris per fer de periodistes per un dia i anar a la mesa corresponent a recollir els resultats.

Les dades les compartirem a mesura que vagin arribant al centre de recollida amb els teleespectadors d'El Punt Avui Televisió, i l'endemà al diari.

Envia'ns la teva foto

Uns centenars les publicarem al diari i totes aniran al web

El Punt Avui proposa a tots els seus lectors que, al llarg d'aquest diumenge, ens enviïn fotografies de la jornada, ja sigui posant la papereta a l'urna, anant al col·legi electoral o davant la mesa. El diari facilita una adreça de correu ([email protected]). Totes les fotografies les penjarem a www.elpuntavui.cat i uns centenars apareixeran l'endemà publicades a El Punt Avui i L'Esportiu.

El Punt Avui Televisió

Quatre hores amb tota la informació de la jornada

A partir de les vuit del vespre, El Punt Avui Televisió farà un programa especial de quatre hores. A l'especial L'illa de Robinson, conduït per Eduard Berraondo, diverses taules de tertulians analitzaran les dades de participació i els resultats. També s'hi han convidat els principals protagonistes del 9-N.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia