Política

La CUP adverteix que ningú tingui ”la temptació d'apropiar-se de l'èxit” de la jornada del 9-N

La diputada Isabel Vallet assegura que a partir d'ara la solució del procés no es resoldrà en ''cap taula de negociació, ni en despatxos ni en passadissos''

La diputada de la CUP, Isabel Vallet, ha volgut deixar ''ben clar'' que ''ningú tingui la temptació de fer-se propietari d'aquesta consulta'', segons ha afirmat en la valoració de la jornada de participació del 9-N. Vallet ha anat més lluny en la seva valoració i ha advertit que ''ningú tingui la temptació d'usar el resultat per cap tipus de pacte'' perquè si s'ha arribat en aquest resultat ha estat ''malgrat'' al Govern que en alguns moments ha intentat ''aigualir'' el procés. La diputada de la CUP també ha defensat que a partir d'ara els protagonista del procés seguirà sent la societat civil i que en cap cas la solució haurà de venir de ''cap taula de negociació, ni en despatxos ni en passadissos''.

La diputada de la CUP veu que després d'aquest 9-N ''s'ha tancat un cicle polític'' després d'un llarg camí de mobilitzacions en un procés on ''qui no ha fallat'' ha estat la ciutadania que està decidida que el procés ''sigui un procés de ruptura''.

Vallet ha enviat un ''missatge molt clar'' que ''s'ha de gravar en foc'' i és que ha de quedar clar en totes les consciències que la decisió que es prengui sobre el futur de Catalunya ''no es pot tancar en cap institució, en cap taula de partits i que tampoc ho pot decidir CiU''.

El resultat del procés vindrà donat per la participació popular, ''no valen despatxos, ni valen negociacions de partits, ni valen passadissos'', ha dit la diputada de la CUP per després afegir ''ara tocarà fer valer el resultat de manera clara'' amb un clar protagonisme de la participació popular.

En una intervenció en el 'casal el Noi Baliarda'' al barri de Sant Andreu, la diputada Isabel Vallet ha advertit que ningú tingui ''la temptació de fer-se propietari del resultat d'aquesta consulta, que ningú tingui la temptació d'usar el resultat per cap tipus de pacte i que ningú tingui la temptació que es deu a la perícia del Govern''. En aquest moment, Vallet ha assegurat que si aquest procés ha acabat amb la jornada de participació d'aquest 9-N ha estat ''malgrat el Govern'' que en algun moment ha tingut la temptació ''d'aigualir'' el procés i ''fer-se enrere''.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia