Política

Gran èxit de la campanya ‘#jomacuso9N' a les xarxes socials

Twitter s'inunda d'autoinculpacions en resposta a la querella de la fiscalia contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per la consulta del 9-N

El ‘hashtag' impulsat per El Punt Avui es converteix en tendència a Twitter

Una multitud de tuitaires s'ha acusat avui d'haver participat en la consulta del 9 de novembre en resposta a la querella de la Fiscalia contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera del d'Ensenyament Irene Rigau.

L'etiqueta #jomacuso9N impulsada per El Punt Avui ha inundat aquest divendes la xarxa social Twitter per una multitud d'internautes que s'han afegit al centenar de personalitats que s'han autoinculpat simbòlicament pel 9-N en resposta a una crida feta per aquest diari .

Una d'elles, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha repiulat una imatge de la seva pròpia autoinculpació .

El hashtag ha estat tendència aquest migdia a Catalunya i s'ha situat en el vuitè lloc a tot l'Estat a les 19.25 hores . La campanya ha tingut ressò en llocs tant distants com Finlàndia.

Les xarxes socials també han recollit expressions de solidaritat amb els querellats amb etiquetes com #autoinculpo o #totssom9N.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia