Política

El secretari de CCOO veu una “absurditat” la querella a Artur Mas pensada per espantar la ciutadania

Joan Carles Gallego assegura que les acusacions contra Mas, Ortega i Rigau són “una mostra més del tarannà antidemocràtic del govern del PP”

El sindicalista considera que la querella no té “cap base legal”

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, rebutja la querella de la Fiscalia contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i la considera una “absurditat”. Ha assegurat que les acusacions contra Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Educació, Irene Rigau, pel 9-N són “una mostra més del tarannà antidemocràtic del govern del PP”.

Al seu entendre, es tracta d'una estratègia per “intentar espantar la ciutadania en l'exercici dels seus drets” utilitzant la Fiscalia, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio. El sindicalista ha dit que la querella no té “cap base legal”.

Gallego també s'ha pronunciat sobre els futurs pressupostos del Govern i ha dit que han de ser “trencadors” i posar les polítiques de protecció de les persones com a primer objectiu. També ha demanat mesures que ajudin a recuperar l'economia catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia