Política

El PP denuncia la gestió de Salou

Acusa l'equip de govern de gastar-se 12.400 euros en una enquesta ciutadana amb interessos partidistes

El grup municipal del PP a Salou denuncia l'equip de govern –del qual formaven part fins fa pocs mesos– pel fet de gastar-se 12.463 euros en una enquesta ciutadana amb interessos partidistes. El portaveu popular, Mario García, també acusa el govern, encapçalat pel convergent Pere Granados, d'haver encarregat verbalment la realització d'aquesta enquesta a l'empresa Ceres al febrer, sense haver obert cap expedient de contractació, fet que “vulnera tota normativa de contractació pública”. Al febrer, quan es va proposar de fer el qüestionari, els populars, aleshores socis de govern, s'hi van negar. “Va quedar en suspensió; però ara, nou mesos després, i quan el PP ja és fora del govern, contracten aquella mateixa empresa per fer el mateix qüestionari” sobre la gestió municipal. García denuncia que de les 28 preguntes de l'enquesta “només cinc responen a l'objectiu de saber realment el grau de satisfacció del govern de Salou”, i la resta, segons el PP, “són de caràcter polític”. Per això consideren que hauria d'haver estat pagada pel partit, “i no malgastar gairebé 13.000 euros de l'erari públic”. El PP, que qualifica la contractació de “sospitosa”, diu que “demanarà responsabilitats” i obrirà un expedient de lesivitat “perquè l'enquesta perjudica els interessos del municipi”. “Ens diuen que han demanat pressupost a tres empreses i, ves per on, la més avantatjosa és la que ja havia fet les preguntes al gener”, va dir. “Nou mesos després, fan l'adjudicació formal a la mateixa empresa”, diu Garcia.

El govern entre CiU i el PP es va trencar fa poc menys de mig any quan l'actual alcalde no va cedir el relleu al cap de llista popular tal com havien pactat a principis de mandat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia