Política

Reus completa la reestructuració de les empreses municipals

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha donat per tancada la reorganització del govern amb el nomenament dels nous presidents de les empreses municipals, arran del trencament amb el PP de fa gairebé dues setmanes. Així, Marc Arza passa a ser president de Reus Mobilitat i Serveis SA, de Reus Desenvolupament Econòmic SA i de Reus Transport Públic SA, en substitució de la popular Alícia Alegret. D'altra banda, Miquel Domingo agafa les regnes de Reus, Esport i Lleure SA, en substitució de Sebastià Domènech (PP). A més, els socialistes guanyen dos consellers perquè s'ajustin a la proporcionalitat del ple.

Segons l'alcalde, el nou cartipàs de les societats busca garantir la màxima eficiència i assegurar l'avenç en el procés de transformació. En aquest sentit, s'ha mostrat “tranquil” davant la minoria en què queda CiU en els consells i espera que es pugui aprovar el pressupost per portar-lo al ple de desembre.

Els nous consellers socialistes han renunciat a cobrar les dietes per assistència a les societats i reclamen exemple a la resta de nous càrrecs de les formacions polítiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia