Política

El Millor (Lloret) no compta amb cinc dels seus regidors

El portaveu del grup, Marc Fuertes, diu que van tenir un atac de gelosia en assabentar-se que no anirien als primers llocs de la pròxima llista, i avui podrien passar a ser regidors no adscrits

El portaveu del Moviment Independent de Lloret de Mar (Millor), Marc Fuertes, no comptarà per les pròximes eleccions amb la resta de regidors que formen el grup municipal, segons va confirmar ahir. El principal grup de l'oposició va tenir una reunió ahir a la tarda i aquests cinc regidors (Alejandro Romerales, Juan Díez, Victòria Freijedo, Ferran Barbero i Òscar Portela) haurien plantejat a Marc Fuertes que volien anar en els primers llocs de la llista que prepara per les properes eleccions, i en cas que no fos així, plegarien.

“El Millor no accepta amenaces ni xantatges per fer la llista”, va dir ahir Marc Fuertes, que hi va afegir que si no els sembla bé poden deixar el grup. Fuertes va assegurar que comptava amb ells, però no en les primeres posicions. “Tinc gent molt treballadora i vàlida per a la llista, i ningú no m'ha d'amenaçar ni fer xantatge”, va manifestar. “Sóc jo, que he de fer l'equip que cregui més preparat per portar el poble. He de pensar en una llista per governar i no per estar a l'oposició”, hi va afegir. Fuertes va dir que quan els seus regidors van saber que ja tenia pensades altres persones per als primers llocs “van agafar un atac de banyes” i van plantejar que si ells no hi eren, marxarien. Aquesta renúncia dels cinc regidors, que passarien a formar part del grup no adscrit, es podria fer realitat avui mateix, però ahir no ho van acabar de confirmar i es van limitar a comentar que “ja se sabrà”. Fuertes va admetre que és “un sotrac” per al seu grup que pleguin cinc regidors quan falten sis mesos per acabar el mandat, però no es va mostrar preocupat. “Això és una rebequeria de nen”, va dir el portaveu del Millor respecte de l'actitud dels seus regidors.

LA FRASE

Tinc gent molt treballadora i vàlida per a la llista, i ningú no m'ha de fer xantatge
Marc Fuertes
portaveu del millor

El complicat mapa polític lloretenc

Si avui es confirma que cinc dels sis regidors del principal grup de l'oposició passen al grup no adscrit, ja serien sis els regidors que han plegat dels seus respectius grups. Primer va ser Josep Cortés, que va deixar el PSC al cap d'un mes d'entrar a l'Ajuntament i que després es va saber que tenia doble militància, al PSC i al PP. CiU (amb 7 regidors) i ERC (1) governen en minoria, amb suports puntuals del PSC (3) i ICV-EUiA (1). En les pròximes eleccions s'hi pot afegir el grup de Josep Lluís Blanco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia