Política

Els regidors del MILLOR (Lloret) acusen Fuertes d'utilitzar-los

Aposten per allunyar-se “de tota mena de caciquismes polítics”

Els cinc regidors del MILLOR que han passat al grup de no adscrits (Alejandro Romerales, Juan Díez , Ferràn Barbero, Òscar Portela i Victòria Freijedo), van fer públic ahir un comunicat en què exposen els motius que els han portat a deixar el grup que va crear i lidera Marc Fuertes, una decisió que, asseguren, no ha estat fàcil. Aquests motius es resumeixen bàsicament en el seu desacord amb l'estil d'oposició de Fuertes, amb “atacs personals a altres membres del consistori, als seus familiars o a persones vinculades políticament a grups aquí representats”, en el sentiment d'haver estat utilitzats “pels temes que Fuertes ha cregut convenients” i la falta de transparència del portaveu del MILLOR, ja que segons afirmen, mai els ha consultat ni mocions ni comunicats ni notes de premsa.

Greus amenaces

Pel que fa a la decisió de deixar el grup, els exregidors del MILLOR afirmen que ja li van comunicar “temps enrere” però va ser el 26 de novembre “quan se li va fer oficial que havíem pres la determinació conjunta de deixar la seva formació, fet que va donar lloc a greus amenaces per tal de desprestigiar-nos i menysprear la nostra imatge.”

Autoritarisme

També volen deixar clar que han deixat la formació “per decisió pròpia”, i acusen Fuertes de fer “imposicions autoritàries” envers a la resta de regidors. Per això, afirmen que han optat per treballar per la ciutadania “des d'una vessant plural, allunyats de tota mena de caciquismes polítics”. També volen deixar clar que durant aquests anys “han sigut nombroses les desavinences amb les formes i contingut de moltes de les intervencions del Sr Fuertes, que aprofitant la seva posició com a portaveu, ens ha vedat nombroses propostes i tasques que eren d'interès dels nostres votants i dels veïns de Lloret de Mar”. Afegeixen que Fuertes ha deixat clar que el MILLOR “és el seu partit i que es fa el que ell diu i el que ell pensa en tot moment”.

“Els sota signants, amb la ferma voluntat de defensar els interessos del poble i la seva gent, continuarem treballant junts, tancant així una dura i frustrant etapa plena d'entrebancs i lluny de les doctrines imposades pel fundador del partit”, conclouen. També afegeixen una disculpa “a les persones que en boca del fundador del partit, al que hem representat fidelment, s'hagin pogut sentir ofeses o fins i tot humiliades”.

Mai van fer propostes

Marc Fuertes va negar ahir haver fet cap amenaça als seus exregidors, i va assegurar que mai no li van presentar cap proposta. Pel que fa a la manca de transparència que denuncien, Marc Fuertes va dir que el correu electrònic del grup del MILLOR era obert a tots els regidors del grup “i mai no van fer cap aportació”. Pel que fa a les imposicions que denuncien els cinc regidors, va dir que l'única decisió que va imposar “va ser votar a favor del dret a decidir”.Per últim, va reiterar que en tot cas van ser els cinc regidors que li van fer “xantatge”, ja que no acceptaven no anar al capdavant de la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia