Política

Ridaura anuncia més denúncies contra l'alcalde de Blanes

El president del Blanes Hoquei Club Fundació, Josep Ridaura, va anunciar ahir que ha recorregut contra la sentència que va arxivar provisionalment la querella contra l'alcalde blanenc, Josep Marigó, per les subvencions a l'escola de música. Ridaura va afegir-hi que presentarà una altra querella contra Marigó per haver utilitzat diners de l'Ajuntament per pagar les despeses dels seus advocats, com les generades per l'afer de l'escola de música. Segons Ridaura, “és il·legal” que l'Ajuntament faci front a les despeses dels advocats, i la pòlissa legal que té contractada l'Ajuntament no cobreix –va afirmar– els advocats que van representar Marigó. L'alcalde va explicar ahir que l'Ajuntament té dues pòlisses contractades: una per a tot el personal de l'Ajuntament i una altra, en què sí que hi entren els seus advocats, per a càrrecs electes o directius. Va afegir-hi, a més, que és correcte que el pagament dels costos dels advocats per la querella de l'escola de música (que pugen a més de 8.000 euros) els avanci l'Ajuntament (segons un informe del secretari municipal), i que només en el cas que resultés condemnat els hauria de pagar ell. “De moment l'única sentència que hi ha l'obliga a ell a pagar les costes”, va afegir-hi Marigó.

Ridaura també va dir que “altres ciutadans s'estan animant a denunciar”, i va mostrar una denúncia que s'ha admès a tràmit aquest any –sense dir qui l'ha posat ni per quins fets– contra Marigó, el secretari i una regidora. Finalment, Ridaura també va considerar que s'estan cometent irregularitats amb la taxa de l'aigua, basant-se en una intervenció que va fer la regidora no adscrita Lourdes Fàbrega, i també té intenció de denunciar el tema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia