Política

El PP fa cap de llista l'edil que va amenaçar Artur Mas

David Martínez, autor d'una polèmica piulada al Twitter en el compte dels populars del Masnou, serà l'alcaldable de Sant Cebrià de Vallalta

El dirigent admet “l'error” i demana que no se'l jutgi

David Martínez, el gestor del compte de Twitter del PP del Masnou que va penjar una piulada al setembre en què amenaçava el president Artur Mas, és el nou candidat dels populars a Sant Cebrià de Vallalta. La notícia la van confirmar ahir el mateix Martínez i el president comarcal de la formació, Diego Sánchez, que va lloar la figura del nou alcaldable, de qui considera que és “el millor candidat” per al municipi. Sánchez va reconèixer que la polèmica que precedeix el cap de llista influenciarà la campanya, però va assegurar que el partit ja va prendre les mesures que va considerar necessàries en el seu moment i va donar per bones les disculpes de Martínez. “Va ser un error humà lamentable, però no es pot jutjar la validesa d'una persona per una equivocació de la qual, a més, se n'ha fet molta sang i un ús partidista”, va assenyalar. La piulada en qüestió era prou explícita: una imatge del president encapçalada per la pregunta “si Artur Mas treu les urnes el 9-N, quin mètode et sembla més efectiu perquè entri en raó?” i envoltada per diferents tipus d'arma, des d'una pistola a una granada de mà.

El missatge es va escampar amb rapidesa a la xarxa, que es va encendre amb centenars de comentaris en contra, i malgrat que va ser retirat el mateix dia el ressò obtingut va obligar el PP a obrir un expedient al gestor de la xarxa social i a treure-li les claus d'accés al compte dels populars al Masnou. David Martínez qualifica l'episodi com a “lamentable”. “Me'n penedeixo molt”, diu. L'atribueix a “un error, perquè no hi havia voluntat de fer mal i simplement em va passar”. El nou alcaldable de Sant Cebrià de Vallalta té 46 anys i treballa com a director comercial i de vendes en una multinacional. La seva vinculació al poble, tal com explica, prové d'haver estiuejat durant anys a Sant Pol de Mar. Defensa “un nou projecte per al poble” i diu que “el quadripartit actual” no ha sabut resoldre els problemes ni atendre “les necessitats reals dels ciutadans”. Assegura que ja s'ha reunit amb diferents entitats locals i que està treballant en la confecció de la llista.

Martínez destaca que té “tot el suport del partit” i que entén que costarà minimitzar les conseqüències de la piulada. “Per mi és un cas tancat i vull que se'm valori per la feina que faré com a candidat”, diu el cap de llista, que ara gestiona el compte dels populars a Sant Cebrià de Vallalta.

LA FRASE

Va ser un error humà lamentable i no hi havia voluntat de fer mal. Simplement em va passar
David Martínez
ALCALDABLE DEL PP A SANT CEBRIÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia