Política

Torres, possible relleu de Marigó en el PSC de Blanes

L'alcalde hauria proposat Lara Torres com a cap de llista en una reunió del govern

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, va proposar com a cap de llista del PSC per a les municipals la regidora de Cultura, Lara Torres, en una reunió que va mantenir amb els regidors de l'equip de govern dilluns. Torres, de fet, ja s'hauria ofert com a possible candidata el mes de març, abans que finalment s'anunciés Marigó com a cap de llista. L'alcalde, segons fonts consultades, no veia clar llavors presentar-se novament com a cap de llista, i en part els dubtes els generaven els diferents processos judicials oberts que tenia, en especial l'afer de l'escola de música, ja que aquest cop el cas havia afectat també la seva dona.

En la reunió que van mantenir els regidors de l'equip de govern dilluns, l'alcalde va dir que havia pensat en Lara Torres per substituir-lo, però que si algun regidor tenia ganes d'encapçalar la llista, també li donaria suport, segons algunes fonts. Tot fa pensar, però, que cap dels regidors actuals de l'equip de govern, amb l'excepció de Lara Torres, estaria disposat a rellevar Marigó. En tot cas, el partit també podria obrir un procés de primàries i el nou candidat podria no ser cap dels regidors de l'equip de govern actual. La decisió de Josep Marigó de renunciar a ser cap de llista va agafar de sorpresa els regidors de l'equip de govern, tot i que els tres últims anys al capdavant de l'Ajuntament li han comportat molt de desgast. El govern del PSC, en minoria, ha vist com dues regidores han plegat per discrepàncies amb l'equip: Judit Llorens i Lourdes Fàbrega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia