Política

Castro confirma l'acord però remarca que falta arreglar l'embargament nord-americà

El líder cubà també agraeix la intervenció del Vaticà i l'estén al govern del Canadà per facilitar el diàleg “a alt nivell”

El líder Cubà, Raúl Castro, ha confirmat aquest dimecres en una compareixença pública a la mateixa hora que Barack Obama , el restabliment de les relacions diplomàtiques amb els Estats Units. Castro ha anunciat l'alliberament dels tres espies cubans empresonats als Estats Units i també ha confirmat la conversa de prop d'una hora que va mantenir amb Obama per acabar de tancar l'acord, anunciat finalment aquest dimecres.

Amb tot, Castro, que s'ha mostrat obert al diàleg en molts aspectes, ha remarcat que hi ha una cosa que falta per “arreglar” i que és l'embargament que els Estats Units aplica a Cuba des de fa molts anys.

Castro, com Obama, també ha agraït la intervenció “del Vaticà” en aquest conflicte que ha permès començar “el millorament de les relacions entre Cuba i Estats Units”. A més, Castro també ha agraït al govern del Canadà haver facilitat el diàleg “d'alt nivell” entre els governs dels dos països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia