Política

El Millor (Lloret) fitxa de la competència per governar

El líder del grup, Marc Fuertes, va presentar ahir un equip “per governar” amb Lluís Mosella, que fins fa poc aspirava a ser l'alcaldable de CiU

Marc Fuertes va presentar ahir l'equip amb el qual aspira a governar Lloret de Mar a partir de les pròximes municipals. Un equip amb sorpreses i algun fitxatge estel·lar, com ara la incorporació de Lluís Mosella, assessor del conseller Mas-Colell i fins fa tres mesos encara aspirant a liderar l'equip de CiU. Mosella és llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Pompeu Fabra i màster i doctor en economia de la Universitat de Harvard. Però aquest no és l'únic fitxatge que Fuertes ha fet entre files d'altres grups: l'equip incorpora també Josep Teixidor, exnúmero 2 de l'actual llista d'ERC, i Àngel Barrero, exsecretari de comunicació del PSC de Lloret.

En la presentació, Fuertes va fugir de qualsevol polèmica –fins i tot va tenir paraules d'agraïment per als cinc regidors que han deixat el grup– i va assegurar que ha configurat un equip preparat per governar. “No som un grup de professionals de la política que busquem un lloc en el qual situar-nos en l'espai electoral... Ben al contrari, som un grup de professionals farts de diverses legislatures de deixadesa dels diferents equips de govern”, va dir. Amb el nou grup, Fuertes vol “donar un gir de 180 graus a la política local”.

Diferents ideologies

“El grup de treball del Millor es compon de diferents ideologies i preocupacions, votants de diferents partits en les eleccions estatals i autonòmiques, però que entenen que la suma de tot el grup humà es transforma en un actiu a disposició del ciutadà”, va considerar. En aquest equip també hi ha Richard Bentham, president del gremi de discoteques de Lloret i membre de la Mesa de Turisme de Lloret. Altres membres de l'equip són empresaris de diferents sectors del municipi, com ara Fouad Alami, David Garcia, Marta Grygoriants, Ilse Hermans, Carmen Pascual, Mònica Ibarz, Yosli Ramírez, i professionals d'altres àmbits. Per Fuertes, només s'aconseguirà la revitalització que Lloret necessita “fent una acurada gestió de l'economia”. “Una correcta gestió que anirem explicant en els propers mesos de manera específica amb un programa engrescador, molt treballat i el que és més important, amb un nou equip molt preparat per governar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia