Política

Roser Masgrau és l'aposta de Junts per Banyoles-ERC per iniciar un nou cicle

La ja cap de llista diu que el projecte de la majoria absoluta de Miquel Noguer està esgotat després de vuit anys

Proposa obrir la llista a tots els afins

Roser Masgrau encapçalarà la llista de Junts per Banyoles-ERC de les pròximes eleccions municipals amb què el partit té l'aspiració de governar i d'iniciar un nou cicle polític a la ciutat i reprendre, en definitiva, la feina feta pels republicans abans de l'actual període convergent. L'actual portaveu del grup, Josep Vicens, va declinar dies enrere repetir com a número u de la llista. Masgrau qualifica l'actual model de l'alcalde Miquel Noguer (CiU) de caducat. “El seu projecte, que no compartim, haurà durat ja vuit anys, suficients per poder tirar endavant els projectes en què creien. Tot allò que no s'ha fet és que segurament no hi havia voluntat de fer-ho”, remarca. Roser Masgrau també insisteix que la llista que encapçalarà està integrada per gent compromesa amb la ciutat, que vol tenir una participació activa, que forma part de les entitats i que vol posar el seu granet de sorra per fer de Banyoles una ciutat millor. “I també per gent que aposta per Catalunya, per construir un nou estat independent. Ha arribat el moment que el govern de la ciutat es comprometi amb la gent de Banyoles que ho està passant malament i també, sense excuses i de manera clara, que es defineixi a favor del procés d'independència”, assenyala.

Masgrau detalla que faran una candidatura oberta a tots els banyolins que vulguin participar en el projecte de Junts per Banyoles. La voluntat és anar més enllà de les sigles d'un únic partit i afegir gent independent i altres formacions amb idees semblants a la llista. “Perquè la unió fa la força i junts podem fer molt més per Banyoles i donar-li aquesta sana renovació de persones, d'idees i de projectes, cal que la nostra ciutat s'atreveixi altre cop a afrontar grans reptes i ressituar-la allà on voldríem que fos”, sentencia. I hi afegeix: “Volem fer de Banyoles una ciutat molt més viva, emprenedora, justa i cohesionada.”

LA FRASE

A diferència de la majoria absoluta de Miquel Noguer, que ha quedat aïllada, nosaltres estarem oberts a fer Banyoles entre tots i totes

Vinculada des de sempre al teixit associatiu

Nascuda a Banyoles el 1950, Roser Masgrau és néta de l'exalcalde republicà Jacint Masgrau. De jove va participar en el teixit associatiu de la ciutat, sobretot a l'escoltisme. És llicenciada en història contemporània. Va impartir classes a la Institució Cultural del CIC, dirigit per l'activista cultural Joan Triadú. Tornada a la ciutat, s'integra, l'any 2011, a Junts per Banyoles i en les eleccions obté l'acta de regidora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia