Política

Avui hi ha ple

Lloret de Mar

Canvi de cadires i suport majoritari als comptes

Els cinc exregidors del MILLOR passen avui a l'altra banda de l'escenari i donen suport als pressupostos municipals, que pugen a 62 milions

El ple de Lloret de Mar viu avui una sessió ordinària i una d'extraordinària. Aquesta última (a les 6 de la tarda) ho és en el sentit literal, té un sol punt de l'ordre del dia que és l'aprovació dels pressupostos, però també perquè s'hi escenificarà el canvi de cadires dels 5 regidors que han fugit del grup del MILLOR i que han deixat Marc Fuertes com a únic representant del que era el principal grup a l'oposició. El grup de no adscrits passarà a ser el més nombrós a l'oposició, amb 6 regidors, el més veterà dels quals és Josep Cortés (abans del PSC). El pressupost de la corporació puja a 62.128.215,65 euros. Els comptes municipals tindran el suport de l'equip de govern (CiU i ERC), PSC, ICV-EUiA i els 5 exregidors del MILLOR. D'aquests, Ferran Barbero va destacar, entre d'altres, que s'ha inclòs una partida de 165.000 euros a proposta dels 5 exmembres de MILLOR per asfaltar i adequar el pàrquing de Can Xardó: “Hem fet propostes, però el pressupost que hi ha per negociar és ajustat, i altres coses que volíem ja les porten altres grups, també.”

MARC FUERTES.
El portaveu del MILLOR es queda sol i veurà com els cinc regidors del seu grup passen a l'altra banda de l'escenari, que té sis no adscrits.

L'ORDRE DEL DIA

COMPTES.
Proposta d'aprovació del projecte de pressupost general per al 2015, que inclou els serveis de comunicació i l'estat de previsió de Lloret Futur SA.
MOCIÓ ESMENADA.
Esmena a la totalitat dels grups de CiU i ERC a la moció del MILLOR per reclamar les penalitats i incompliment de contracte per la piscina
ERC.
Moció d'ERC de suport a les mesures urgents per fer front a l'emergència habitacional i la pobresa energètica.
CONSENS
Moció de tots els grups per a l'execució del carril bus Lloret-Blanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia