Política

El govern reforça la presència a la UE

Crea la figura del representant permanent a Brussel·les

Es prorroga el pressupost i ICV presenta 1.090 esmenes

L'últim consell executiu del govern abans de Nadal va servir ahir per reforçar la presència de Catalunya a l'estranger, un cop aprovada la llei d'acció exterior. A les ja anunciades noves delegacions de Roma i Viena, hi ha afegit la figura del representant permanent davant la UE. Una figura que, en paraules del portaveu, Francesc Homs, serà vital per a la defensa dels interessos dels catalans, i més tal com han anat evolucionant els esdeveniments. Es referia a la pressió que la diplomàcia espanyola exerceix per dificultar el procés català. Per Homs, les delegacions no són cap caprici ni cap dispendi, sinó que són una necessitat i una inversió.

El govern també va aprovar ahir la pròrroga del pressupost del 2014 mentre no es resol la tramitació del de l'any vinent. A més, va anunciar que la setmana vinent es presentaran mesures jurídiques per permetre que els funcionaris recuperin la paga doble i els interins la jornada.

Just ahir, ICV-EUiA va presentar 1.090 esmenes als pressupostos per al 2015 per impulsar un pla de rescat social i un pla de reactivació econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia