Política

Cap regidor de CiU a Lloret repeteix, i Jaume Dulsat presenta un equip renovat

Es planteja com a objectiu aconseguir com a mínim vuit regidors en les properes municipals

Destaca que ningú és al grup “amb comptes pendents”

Probablement, pocs a Lloret de Mar trobaran estrany que dels set regidors actuals de CiU, que governen en minoria amb ERC (un regidor), cap repeteixi en les properes eleccions. El mandat ha estat convuls, desgastador i de negociació constant. Si a això s'hi afegeix el sotrac de les eleccions municipals del 2011, en què CiU no només no va revalidar la majoria absoluta sinó que de poc no es va veure superat pel Millor, s'entén que CiU busqui un revulsiu i una renovació a fons.

Jaume Dulsat (Lloret de Mar, 1980), és el nou cap de llista de CiU, i confia ser, juntament amb el seu equip, el revulsiu que necessita la coalició. És el gerent de la Fundació Privada Carl Faust - Jardí Botànic Marimurtra de Blanes des del 2012, professor a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, on imparteix l'assignatura de gestió de la intermediació turística des de l'any 2009, i màster en direcció i gestió d'empreses per la UdG. També té experiència en el sector públic, ja que va ser gerent del Patronat Municipal de Turisme de Blanes durant gairebé cinc anys. Per Dulsat, el balanç dels últims 12 anys de govern de CiU i ERC és “entre bo i molt bo”. “Els últims quatre anys tenen molt de mèrit; amb set regidors han anat aprovant el pressupost. Això obliga a tenir cintura política i n'han tingut”, diu Dulsat.

Superar els set regidors

Confia millorar els resultats en les properes eleccions –“a partir de vuit regidors estarem contents”, diu–, i considera que els resultats de fa quatre anys són “anòmals, i influïts molt pel canvi de sentit al passeig”. Els llocs de la llista afirma que encara no s'han decidit, però els primers membres de l'equip ja s'han donat a conèixer: són Albert Robert (que està confirmat fa temps com a número 2), Lluïsa Baltrons, Joan Gou (en qui pensa com a responsable de Turisme), Josep Lluís Llirinós, Jordi Sais (que s'ocuparia d'Urbanisme), Mònica Cunill (creu que té el perfil ideal per a Benestar i Família) i Ronny Mordoh. “Més que en números penso en l'àrea de gestió que més convé que portin; és un equip molt preparat i amb experiència en gestió”, afirma.

Destaca la seva motivació per tirar el projecte endavant. “Sempre he tingut una vena política, ho porto a dins. M'agrada la política i la comunicació i tinc vocació de servei”, afirma. Pel que fa al fet que Lluís Mosella, que inicialment havia aspirat a liderar l'equip de CiU, formi part ara del Millor, manté que no li preocupa. “No serà un factor decisiu”, considera. A més, destaca que en el seu equip no hi ha gent “amb comptes pendents”.

LES FRASES

Sempre he tingut una vena política, ho porto a dins. M'agrada la política i la comunicació i tinc vocació de servei
Jaume Dulsat
Els últims quatre anys tenen molt de mèrit; amb set regidors ha anat aprovant el pressupost; han tingut cintura política

LA XIFRA

7
regidors
va aconseguir CiU en les passades eleccions municipals, xifra que Dulsat vol superar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia