Política

Collboni aposta perquè la Fiscalia reobri el cas del 4-F si hi ha noves proves que indiquen que no es va tancar bé

L'alcaldable per Barcelona assegura que els socialistes són els “primers interessats” que tot quedi “molt clar”

L'alcaldable del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, ha apostat perquè la Fiscalia actuï i reobri el cas del 4-F si hi ha “nous indicis o proves que augmenten la sospita que algunes coses no es van fer bé”. En declaracions a Rac 1, ha afegit que després de veure el documental Ciutat morta poden haver indicis o sospites que el cas no es va tancar bé. A més, ha avançat que el PSC està estudiant si portarà aquesta qüestió al plenari de l'Ajuntament de Barcelona assegurant que són “els primers interessats que tot quedi molt clar”. “Tot el que sigui donar llum a les actuacions que s'hagin pogut fer reforça les institucions i la confiança amb la justícia i les forces de seguretat”, ha argumentat.

Collboni s'ha declarat “molt impactat” pel documental i ha considerat que és “sa democràticament” que es puguin revisar els esdeveniments. A més, ha ressaltat que és un bon exercici des del punt de vista de la llibertat d'expressió que es faci des d'una televisió pública.

L'alcaldable del PSC també ha considerat un “error ridícul” la censura de 5 minuts i ho ha qualificat d'actuació més pròpia del segle XX que del XXI, ja que es pot trobar el fragment del vídeo prohibit a Internet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia