Política

Hereu veu “oportú” que es reobri el 'cas 4-F' si hi ha “noves dades rellevants”

L'exregidor de Seguretat i Mobilitat a l'Ajuntament de Barcelona creu que va actuar “amb total correcció”

Explica que va dedicar-se a l'agent ferit i a la seva família

L'exregidor de Seguretat i Mobilitat de l'ajuntament de Barcelona el 2006, i també exalcalde de la ciutat, Jordi Hereu, ha emès un comunicat arran del documental Ciutat morta, que recull el cas 4-F. “Tinc la plena convicció d'haver actuat amb total correcció com a regidor [...] en relació als lamentables fets ocorreguts el 4 de febrer de 2006”, afirma. Al text diu també que va “dedicar l'atenció” a l'agent ferit i a la seva família i que “des del primer moment” es van posar els fets en coneixement de la justícia per a la instrucció. I considera oportú, que si hi ha noves “dades rellevants”, “es reobri el cas des del ple respecte i confiança en les institucions”.

El comunicat arriba “davant les informacions i opinions aparegudes arran de la programació del documental Ciutat Morta” aquest dissabte al Canal 33, escriu Hereu, que per motius professionals és a l'estranger.

Els quatre punts del comunicat afirmen: “Tinc la plena convicció d'haver actuat amb total correcció com a regidor de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona en relació als lamentables fets ocorreguts el 4 de febrer de 2006. En l'exercici del meu càrrec, els següents dies i mesos vaig dedicar la meva atenció a l'agent agredit en els enfrontaments, en aquell moment amb la vida en perill, i la seva família. Des del primer moment es van posar els fets en coneixement de la justícia, a qui corresponia la instrucció, la valoració i el pronunciament sobre el cas. Si hi ha noves dades rellevants al respecte, considero oportú que es reobri el cas des del ple respecte i confiança en les institucions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia