Política

Joan Alfons Albó (CiU) defensa la feina feta a Sant Feliu tot i la crisi

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó (CiU), va reivindicar la feina feta aquest mandat en la presentació com a cap de llista de la federació a les municipals del maig, divendres davant més d'un centenar de persones a l'auditori del monestir guixolenc. Albó va destacar les actuacions en matèria turística, per apuntalar el sector dels serveis, amb l'arranjament del monestir i la posada en marxa de l'Espai Carmen Thyssen, la via ferrada o el desencallament de l'herència Anlló.

L'alcalde va agrair la col·laboració del seu equip de govern, tot incloent-hi els regidors del PSC “que van avantposar l'interès per la ciutat” al partidista, i també va ressaltar que en l'últim any, tot i la crisi, s'ha fet més inversió que en la resta d'exercicis democràtics. Amb vista al pròxim mandat, va avançar que vol tirar endavant l'aparcament sota el passeig dels Guíxols, l'auditori a cel obert al port i un nou contracte de neteja que millori el servei.

El conseller Felip Puig va lloar l'aportació d'Albó i en va destacar el “tarannà i la voluntat de cercar el pacte”, una qualitat que li caldrà si el ventall de grups polítics al ple creix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia