Política

El president Mas, demà al Moment Zero

El president analitzarà la situació del país i respondrà les preguntes dels assistents al dinar col·loqui al Born

El president de la Generalitat, Artur Mas, analitzarà demà la situació actual del país en el dinar col·loqui que dins el cicle de conferències Moment Zero organitza des de finals de l'any 2013 aquest diari, l'associació Moment Zero i El Born Centre Cultural. La intervenció de demà inaugura el cicle de conferències programat per a aquest any, i al qual ja han intervingut fins ara més d'una desena de ponents, entre ells l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler; el sociòleg Salvador Cardús, l'escriptor Albert Sánchez Piñol i la cineasta Isona Passola.

Al cicle Moment Zero, que pretén aportar reflexions sobre com el procés de transició nacional i com hauria de ser una futura Catalunya independent, també hi han intervingut el jutge Santiago Vidal; la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals; el secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez; la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i el professor d'Esade Ángel Castiñeira. La conferència d'Artur Mas se celebrarà després de la que va fer l'octubre passat el president del Consell Assessor per a la Transició Nacional, Carles Viver Pi-Sunyer i, al novembre, el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.

Places exhaurides

La conferència d'Artur Mas ha aixecat una gran expectació entre els assistents habituals al cicle, de manera que poques hores després d'anunciar-se la seva assistència es van esgotar totes les places disponibles malgrat haver augmentat notablement l'aforament habitual de l'acte, que se celebra al mateix Born. Demà, un cop el president hagi analitzat la situació que travessa el país, respondrà com és habitual les preguntes dels assistents, bona part dels quals són subscriptors d'El Punt Avui.

L'acte íntegre, al vespre a El Punt Avui TV

El Punt Avui Televisió emetrà íntegrament dimarts mateix al vespre, dins del programa L'illa de Robinson (de 19 a 23 h), la conferència del president de la Generalitat i el
col·loqui posterior amb els assistents a l'acte. Com ja ha fet en anteriors ocasions, el programa dirigit per Eduard Berraondo mourà la seva graella habitual per donar cabuda a la conferència del Moment Zero i, just després, hi ha programada una tertúlia d'actualitat però que se centrarà sobretot a valorar i analitzar el contingut de la intervenció del president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia