Política

Rajoy evita parlar de corrupció i carrega contra Mas i el 27-S

En espera que el president espanyol parli de corrupció, Catalunya va planar ahir sobre la convenció que el PP celebra a Madrid, profundament marcada per les declaracions que està fent l'extresorer dels populars Luis Bárcenas des que dijous va sortir de la presó.

Mariano Rajoy, que dissabte vindrà a Catalunya per primer cop des que es va fer públic el 27-S, va carregar, de nou, contra l'avançament electoral. El considera “un disbarat” i va lamentar que amb l'anunci fet pel president de la Generalitat s'obre una campanya electoral de més de vuit mesos “per interessos partidistes”. “En quatre o cinc anys, hi haurà vuit, nou o deu eleccions, cosa que és desenraonat”. Les crítiques a Mas van ser una constant i també van venir del vicesecretari d'estudis i programes del PP, Esteban González-Pons, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, convidat a la convenció. Una de les imatges de la jornada, la de Rajoy amb l'alcalde d'Almatret (Lleida), Jesús Quiroga, quan va lamentar que els sobiranistes hagin “dividit” el poble.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.