Política

Miquel Iceta,

ahir, al Parlament

LES FRASES D'ICETA

La seva intervenció hauria de servir per tranquil·litzar sobre corrupteles
Mantenir comptes a l'estranger sense declarar és incompatible
Les persones imputades per tràfic d'influències en les ITV són les que són

Iceta demana explicacions a Mas pels diners evadits pel seu pare

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va abordar Mas en un to educat i amb un qüestionari incisiu, però defugint el monòleg d'acusacions polítiques.

Iceta va començar preguntant-li pels diners que el seu pare va evadir fiscalment a Liechtenstein durant anys –des del 1986– i que, després de ser detectats per Hisenda el 2008, va acabar regularitzant. El president va recordar que la causa oberta al seu pare va ser arxivada (prescrita) i que ni ell ni els seus germans en van rebre cap euro perquè la seva mare ha estat l'hereva dels fons –només una germana va rebre part d'un terreny al Maresme procedent de l'herència del progenitor.

El president va admetre haver treballat en una empresa del cosí germà de Lluís Prenafeta, exsecretari de govern de Jordi Pujol, però defensa que mai ha donat un tracte de favor a Prenafeta o a Jordi Pujol Ferrusola. D'aquest va negar conèixer-ne negocis “irregulars” a l'empara de la Generalitat. Mas torna a defensar el tresorer de CDC imputat en el cas del Palau de la Música i manté que el partit serà exculpat.

xavier miró

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia