Política

Sánchez-Camacho,

ahir

LES FRASES DE SÁNCHEZ-CAMACHO

Vostè pretén que ens creguem que passava per allà però no es va assabentar de res
Que 6,6 milions han anat a parar a CDC ho conclouen el fiscal i el jutge del cas Palau de la Música
Vostè ha vingut a salvar-se i no a respondre per la seva responsabilitat com a president de la Generalitat

Sánchez-Camacho l'acusa de fer l'orni en tots els afers dels Pujol per salvar-se personalment

Alícia Sánchez-Camacho, presidenta del PP català, va convertir totes les seves intervencions en atacs directes i encesos al president Mas, al qual va acusar d'haver fet l'orni respecte de tots els afers irregulars que afecten la família Pujol i CDC amb l'únic objectiu de salvar la seva carrera política.

Iniciant totes les intervencions en castellà, la líder popular el va acusar de fer veure que “passava per allà i no es va assabentar de res”. Ni de la fortuna “il·lícita” i no justificada per cap document de l'expresident Jordi Pujol. Ni que CiU cobrava suposadament un 3% o un 5% de comissions il·legals per les concessions d'obra pública. Ni que els Pujol tenien fortunes en paradisos fiscals. “I pretén que ens ho creguem”, concloïa.

Va recordar al president Mas que el seu DNI surt en un compte corrent de Liechtenstein –propietat del seu pare–, i que tant el fiscal com el jutge han inclòs en el sumari del cas Palau que CDC s'hauria beneficiat de 6,6 milions d'euros. Al final de la seva primera intervenció, la popular també va acusar CDC de cobrar comissions il·legals del 4% per la construcció de la Ciutat de la Justícia i de la línia L-9 de metro. El torn de resposta a la popular va servir perquè Mas revelés que, quan el diari El Mundo va publicar al juliol els comptes de Jordi Pujol a Andorra, ell va proposar a l'expresident sortir de nou a fer declaracions públiques per desmentir informacions acusatòries “a les qual ja estem acostumats”. La sorpresa va ser que Pujol li va respondre que sobre aquells comptes li donaria explicacions al cap de pocs dies. Mas va avisar Sánchez-Camacho que un dia haurà de donar explicacions sobre la campanya mediàtica contra els Pujol i contra ell mateix.

X. miró

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia