Política

ERC veu “amb bons ulls” la designació de dos comissionats per reforçar les estructures d'Estat

Els republicans desconeixien fins aquest matí el reforç del govern fins al 27-S i no han pactat els noms ni les àrees dels càrrecs

El partit de Junqueras insisteix en la seva predisposició a entrar a l'executiu

ERC veu “amb bons ulls” que el Govern nomeni dos comissionats per tal de reforçar les estructures d'estat d'aquí al 27-S.

La formació encapçalada per Oriol Junqueras no ha conegut fins aquest mateix dimarts a través dels mitjans de comunicació l'imminent designació dels dos comissionats. Al migdia,han apuntat fonts del partit, Mas ha confirmat aquestes informacions amb l'anunciat del nomenament de Núria Bassols com a comissionada de Transparència i Carles Viver Pi-Sunyer com a comissionat per a la Transició Nacional.

Els republicans, per tant, no haurien pactat ni els noms ni les àrees dels càrrecs, però “estan d'acord” amb potenciar l'acció de govern el que queda de legislatura.

ERC insisteix en la seva “predisposició” a entrar a l'executiu sempre que sigui per potenciar el full de ruta independentista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia