Política

El cap de llista de CiU té un grup de suport, Lloret per Dulsat

Uns quaranta veïns s'uneixen per secundar un candidat “preparadíssim”

“És un gest valent”, valora el professor

Una quarantena de veïns integren la plataforma Lloret per Dulsat per donar suport al candidat de CiU, Jaume Dulsat. L'alcaldable considera que seran “prescriptors” de la candidatura i valora el coratge de veïns i amics seus. “És un gest de valentia, el fet de donar suport a un grup polític i prestar el seu nom”, va assenyalar Dulsat, acompanyat del seu grup de suport.

Jordi Bernat, joier i membre de la plataforma Lloret per Dulsat, va prendre la paraula en l'acte d'ahir a l'avinguda del Rieral. “Sóc una persona de Lloret, que vol una cosa millor per a Lloret. I en Jaume [Dulsat] és la persona adequada. I com que tinc la sort de conèixer-lo personalment, sé que estima Lloret i que està preparadíssim.”

“Per competències”

Aitor Robles, perruquer, és el portaveu del grup de suport a Dulsat. En el seu manifest de fundació, els lloretencs pro-Dulsat creuen “en la seva valenta aposta per la renovació i pel seu model de gestió per competències”. En la plataforma hi ha, per exemple, una llicenciada en biotecnologia i doctora en farmàcia del Casc Antic, un funcionari de l'administració local, una mestressa de casa i un tatuador.

Dulsat (Lloret de Mar, 1980), és professor de turisme de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar i gerent de la Fundació Privada Carl Faust-Jardí Botànic Marimurtra de Blanes. Vol erigir-se en el revulsiu de CiU a Lloret, i ho fa com a independent. Dulsat aspira a superar els set regidors actuals d'aquí dotze setmanes.

LA FRASE

La iniciativa no té ànim polític. Volem el millor del poble, i en Jaume estima Lloret i està preparadíssim
Jordi Bernat
joier i membre de la plataforma Lloret per dulsat

Codina i Dulsat es reuneixen amb freqüència

La presentació de la plataforma Lloret per Dulsat va tenir lloc ahir al matí (i amb puntualitat) a l'avinguda del Rieral. Hi havia, entre d'altres, l'alcalde, Romà Codina, i la regidora de Benestar Social i Família, Idoia Saracibar. Dulsat destaca la col·laboració amb l'equip de govern sortint: “La col·laboració és màxima i tinc un parell de trobades amb l'alcalde cada setmana.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia