Política

Vidal demana temps per decidir el seu futur polític

El magistrat agraeix els múltiples suports rebuts en els últims dies

Confirma que diumenge vinent serà a Girona

Fins a mitjan març no hi haurà novetats respecte del futur polític de Santiago Vidal. El magistrat, suspès per tres anys per la cúpula judicial espanyola per haver participat en la redacció d'un projecte de constitució catalana, va posar fre a les informacions publicades en els últims dies i va demanar temps per prendre una decisió. “Vull concretar les propostes amb les diferents forces polítiques que han tingut l'amabilitat de fer-me arribar el seu suport”, afirmava en un comunicat ahir a la tarda. Hores abans, Vidal havia anat a l'Audiència de Barcelona per fer caixes i recollir els objectes personals, en compliment de la sanció que li va imposar el ple del Consell General del Poder Judicial.

En la missiva, el jutge confirma que totes les propostes que té al damunt de la taula “procedeixen del món sobiranista i signifiquen un pas endavant en el camí del procés de transició nacional vers un futur estat català independent, lliure i sobirà”. També expressa el seu agraïment personal “a totes i cada una de les entitats, associacions, partits, persones i companys del món jurídic” que li han transmès el seu suport en els últims dies, i es mostra convençut que “la societat civil és el millor actiu per fer realitat el nostre somni de llibertat”.

Vidal acaba el comunicat confirmant la seva assistència a l'acte que aquest diari i els impulsors del projecte Unanovaconstitucio.cat estan preparant per aquest diumenge a les dotze del migdia a l'Auditori de Girona.

LA FRASE

No he pres encara cap decisió sobre les diverses opcions que –afortunadament– tinc sobre la taula
Santiago Vidal
jutge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia