Política

Quatre exconsellers del PSC assistiran a l'acte de presentació de MES a Girona

La nova formació política té el suport de Joaquim Nadal, Montserrat Tura, Marina Geli i Joan Manuel del Pozo

L'esdeveniment tindrà lloc demà a la biblioteca Carles Rahola

La nova formació política Moviment d'Esquerres (MES) farà demà la seva presentació a la ciutat de Girona amb l'assistència de quatre exconsellers socialistes. Joaquim Nadal, Marina Geli, Montserrat Tura i Joan Manuel del Pozo tenen previst assistir a l'acte, segons informa la mateixa formació, per donar suport al nou projecte. Hi assistirà també la que va ser eurodiputada i vicepresidenta del grup socialdemòcrata a Europa Maria Badia.

El nou grup, sorgit del corrent crític del PSC i encapçalat, entre d'altres, per la regidora no adscrita de Girona Pia Bosch, considera que la formació “ve a omplir un buit ideològic: el del socialisme catalanista”. En aquest sentit, manifesten que la seva “vocació” és representar “molts ciutadans [de Girona] que se senten alhora socialistes i catalanistes”.

Les cares de MES Girona

Bosch, que dirigirà l'acte de dimecres a la biblioteca Carles Rahola, explica que l'esdeveniment servirà per presentar la formació i algunes de les persones que la componen, a més d'exposar les línies generals del projecte que tenen pensat per a la ciutat de Girona. A més de l'exportaveu del grup municipal del PSC a la ciutat, hi intervendran els regidors que van abandonar el grup amb ella i que actualment també són regidors no adscrits al ple gironí: Xavier Amores, Amèlia Barbero, Joaquim Bonaventura i Àngel Quintana. Prendran també la paraula Quim Curbet, Pere Albertí, Montse Benito, Carles Ferreira i Roser Maeso. La intervenció de nombroses persones servirà perquè “es pugui palpar la diversitat i la riquesa de la composició de MES a la ciutat de Girona”.

El partit, fruit de la fusió del Moviment Catalunya i Nova Esquerra Catalana (NECat), es va constituir el gener passat en una assemblea a Barcelona, en què es van escollir els membres de la direcció i es van aprovar els estatuts i l'orientació política.

LA XIFRA

10
persones
hi intervendran “per tal que es pugui palpar la diversitat i la riquesa de la composició de MES” a Girona.

LA DATA

24.01.15
Es va constituir
la formació política, fruit de la fusió de Moviment Catalunya i Nova Esquerra Catalana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia