Política

Podem dóna suport a grups d'electors a Blanes i Lloret

A Lloret de Mar Podem es va donar a conèixer dijous i a la població veïna treballa en la llista Batega per Blanes

Militants i simpatitzants de Podem i independents estan treballant per crear llistes electorals per a les municipals a Blanes i Lloret de Mar. La direcció de Podem va acordar al novembre que no es presentaria a les municipals, però va deixar la porta oberta perquè els cercles de Podem implantats en municipis puguessin donar suport a agrupacions d'electors. Els dos grups començaran a recollir firmes a partir del 31 de març i fins el 20 d'abril, i han d'arribar a 500 per poder-se presentar, xifra que preveuen poder assolir amb facilitat. A Blanes, la futura llista electoral es batejaria amb el nom d'Agrupació Blanenca d'Electors-Batega per Blanes.

El secretari general de Podem de Lloret de Mar, Paulino Gracia, va explicar que el grup donarà suport a l'agrupació d'electors que es presenti i que a partir del 31 de març confien recollir “entre 800 i 1.000 firmes”. Pel que fa a la llista, Gracia va dir que s'hi està treballant i que és oberta. “Hi haurà gent de la PAH, de Podem, i es faran votacions per triar del primer a l'últim de la llista”, va explicar. Gracia va formar part de la llista de Ciutadans en les últimes eleccions municipals, però en va renegar ahir. “Quan vaig llegir els estatuts vaig demanar que em treiessin, no en volia saber res”, va assegurar. Fa 14 anys també va estar a ICV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia