Política

Pirates de la Mitja Costa Brava es reforça a Palamós

Vol ser una mostra de la vocació internacionalista d'aquest moviment, que ja és present en més de 60 països

La territorial de Pirates de Catalunya va celebrar ahir, al Punt Jove de Palamós, l'assemblea per a la presentació de Pirates de la Mitja Costa Brava, en què van decidir la llista per a les municipals del 2015 i van presentar una proposta del programa electoral basat en els idearis Pirates i la declaració universal dels drets humans. L'acte d'ahir va voler donar veu a la participació ciutadana real perquè pogués aportar inquietuds, qüestions i esmenes per al programa, que no estava tancat i en què es podia anar incloent i retirant punts del programa a petició i votació de la ciutadania.

El 25 de gener del 2015, i també a Palamós, afiliats Pirates van fundar la territorial Pirata de la Mitja Costa Brava amb la presència del Pau Taxonera com a membre de la Junta de Pirates de Catalunya.

En aquell moment es va escollir com a coordinador general l'Àngel Hormigo; l'Ariadna Hormigo va rebre l'encàrrec de desenvolupar el càrrec de Coordinadora de Comunicació; en Ramon Hormigo és l'Enllaç amb altres forces polítiques i associacions i la Lourdes Martin és la representant davant la junta electoral zonal (JEC).

La territorial de la Mitja Costa Brava ocupa des de Palafrugell fins a Sant Feliu de Guíxols i serà part de Pirates de Catalunya. Els mou el mateix ideari i la convicció de creure en la democràcia directa, els drets humans, un govern transparent, drets digitals i una economia del bé comú. Per tant, els Pirates de la Mitja Costa Brava integren Pirates de Catalunya. Aquest moviment és present en més de 60 països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.