Política

Motas promet “canvi amb garanties” a Sant Feliu

TSF, segona força local el 2011, demana més equipaments cívics

Després de quatre anys a l'oposició, defensa l'experiència de govern per millorar la gestió

L'alcaldable de Tots per Sant Feliu (TSF), Carles Motas, va presentar-se com a la gran alternativa de “canvi amb garanties” per al consistori guixolenc, on els resultats del 2011 els van situar com a segona força política. Motas va defensar la feina de quatre anys d'oposició al bipartit de CiU i el PSC –amb una gestió que va qualificar “d'anar fent, en comptes d'aspirar a l'excel·lència”– i va reivindicar l'experiència anterior al govern –va arribar a ser alcalde entre el 2010 i el 2011– per prometre una ciutat “pròspera, moderna, dinàmica i referent al territori”.

En un acte de presentació de la nova candidatura, celebrat ahir al vespre a la sala Las Vegas davant tres centenars de veïns, el número dos de la formació, Josep Saballs, va reivindicar nous equipaments cívics per fer activitats o esdeveniments, com ara els massius sopars de colles del carnaval que alteren la programació d'entrenaments dels equips esportius que fan servir el pavelló. Saballs també va criticar l'adjudicació d'obres menors i les subhastes “teledirigides” de contractes de fins a 60.000 euros, i va recordar que han fet diverses actes notarials en què es prediuen adjudicacions “15 o 20 dies abans” del termini previst.

Objectiu: l'assalt a la majoria

Des del primer cop que van concórrer als comicis, el 1999, TSF ha anat fent-se un lloc al consistori fins a la sorprenent segona posició del 2011, afavorida en part pel fet que Motas competia com a alcalde. Ara, però, aspiren a ser els més votats, i tant Motas com Saballs van encoratjar els simpatitzants a treballar per créixer en uns quants centenars de vots en els 56 dies que avui resten fins al 24-M. En l'acte d'ahir, també hi va intervenir la cap de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Palamós, Sílvia Romero, resident a Sant Feliu i adscrita a TSF des del 1999. Ocuparà un dels primers llocs de la llista i posarà el seu bagatge al servei del projecte del partit ganxó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia