Política

Jesús Becerra encapçalarà Progrés per Vidreres

Pep Sort i Joan Sureda seran els números 2 i 3 de la candidatura que han presentat aquest dissabte

Es defineix com a llista d'esquerres i socialista

Jesús Becerra, 34 anys, advocat especialista en dret laboral i administratiu, encapçalarà la llista del grup independent de Progrés per Vidreres, sota el paraigua socialista a Vidreres. L'acompanyaran com a números dos i tres Pep Sort i Joan Sureda.

La candidatura es defineix com un grup essencialment d'esquerres i socialista. Els objectius declarats de Becerra i el seu equip són “aconseguir un poble més cohesionat i una societat més justa, més igualitària, en què els privilegis d'uns pocs no estiguin mai per sobre dels interessos o les necessitats de la majoria, i sobretot, si –com ara– una majoria està patint les conseqüències d'una crisi que fa temps que arrosseguem i que castiga sovint els més febles i més desvalguts”, diuen els candidats.

En el mandat actual la formació disposa de quatre regidors i vol “seguir treballant en la línia propera i respectuosa en la que ha estat fins ara, sense prepotència, sense imposicions, en què l'honradesa, l'honestedat i la transparència siguin bandera”.

Becerra aposta per una línia de diàleg amb el ciutadà no marcada, només per ara i per les eleccions: “Volem que la comunicació amb tots sigui el clar senyal que ens identifiqui en els propers quatre anys”, diu el candidat.

Jornades obertes pel programa

El 10 d'abril la candidatura Progrés per Vidreres començarà unes jornades temàtiques obertes a entitats, representants d'urbanitzacions, barris i qualsevol particular per dialogar i debatre el programa que s'elaborarà per a les eleccions. Les jornades tindran lloc alternativament als locals de Can Xiberta (CX) o al Centre Cívic (CC), amb la programació següent: divendres 10 (CX, 19.00 h), entitats joventut; dissabte 11 (CC, 10.00 h), urbanitzacions, aigua, serveis; divendres 17 (CX, 19.00 h), ocupació habitatge, benestar social, sanitat; dissabte 18 (CC, 10.00 h), medi ambient, urbanisme, patrimoni, món rural; divendres 24 (CX, 19.00 h), ensenyament, cultura; dissabte 25 (CC, 10.00 h), comerç, industria i turisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia