Política

Joan Berlanga encapçala Unitat pel Canvi a Sabadell

ICV, EUiA i Podem Sabadell impulsen el nou espai polític de confluència

El professor de secundària Joan Berlanga encapçalarà la llista d'Unitat pel Canvi a Sabadell, el nou espai de confluència impulsat per ICV, un sector d'EUiA i dirigents i membres de Podem Sabadell. En una assemblea celebrada dissabte es va escenificar la suma d'una part de les forces d'esquerres de Sabadell després de setmanes de negociacions. Berlanga, militant d'ICV i membre de Procés Constituent, va acompanyat de Ramón Vidal (Podem), Eduard Navarro (EUiA), Helena Hinojo (Podem) Naila Caballero (ICV) i Ernest Payà (Podem).

A la trobada, a més de definir els sis primers llocs de la llista, es va aprovar el codi ètic i els deu eixos programàtics del nou espai de confluència. La resta de noms que formaran la candidatura d'Unitat pel Canvi s'escolliran en un procés que s'està duent a terme als barris. Els noms es coneixeran aquesta mateixa setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia