Política

Dimissió en bloc de l'executiva local de CDC d'Arenys de Mar

És la resposta a la imposició del candidat d'Unió

El president anuncia que anirà a la nova llista de l'alcalde

L'executiva local de CDC d'Arenys de Mar, integrada per deu persones, va anunciar dimecres que dimitia en bloc per disconformitat amb la decisió de la direcció nacional del partit d'imposar el candidat d'Unió, Josep Manel Nogueras, com a cap de llista de CiU a les eleccions municipals. Els esdeveniments es van precipitar després de la reunió convocada dimarts al vespre que va presidir el vicesecretari de coordinació institucional de Convergència, Lluis Corominas, que va defensar la candidatura de Nogueras i va alertar que els militants que marxessin a una altra llista serien “expedientats i, fins i tot, expulsats”. El president local de CDC, Xavier Masgrau, va lamentar “el to i l'amenaça” de Coromines i va criticar que “s'imposi un candidat des dels despatxos de Barcelona i es negui el dret a decidir de la militància d'Arenys de Mar”. El president va reiterar que des de CDC d'Arenys sempre han defensat “que es ratifiqués en assemblea conjunta el candidat que representa la federació” i hi va afegir que la decisió presa “és un error històric molt greu”.

Xavier Masgrau també va confirmar la seva adhesió a la nova llista creada per l'alcalde, Estanis Fors, Junts per Arenys, igual que ho faran altres membres de l'executiva i del grup municipal. El president va avançar que no té intenció de deixar el carnet de Convergència. “Si volen, que m'expulsin”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia