Política

El candidat de CiU de Blanes vol que es reposi la sorra a s'Abanell

El candidat de CiU a l'Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, va manifestar que si governa “exigirà” al Ministeri d'Agricultura i Medi Ambient la reposició de sorra a la platja almenys durant tota la temporada. Tot i que en el dia d'avui només hi ha un sector de la platja de s'Abanell sense sorra. Quim Torrecillas es va reunir amb el president de l'Associació de Càmpings de Blanes, Josep Ametller, que va manifestar el seu malestar davant l'estat d'alguns trams de la platja de s'Abanell de Blanes. En algun d'aquests trams als quals fa referència Ametller, la sorra ha desaparegut totalment deixant al descobert roques de grans dimensions i evidentment s'ha perdut una part important de sorra de platja per fer gaudir visitants i ciutadans de zona de bany.

Per Torrecillas és bàsic aconseguir el compromís ferm com a responsables d'aquesta àrea al Ministeri perquè almenys a l'inici de la temporada d'estiu les platges de Blanes donin una bona imatge i tinguin totes sorra com abans. La proposta s'emmarca en el missatge inicial de presentació de Torrecillas, quan va destacar que cal buscar, renovar i promoure els atractius naturals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia