Política

CiU de Lloret farà consultes sobre les grans decisions

El cap de llista, Jaume Dulsat, afirma que el poble ha de decidir sobre el passeig i l'avinguda Just Marlès

Vol actualitzar el model turístic perquè la vila sigui “la capital orgullosa de la Costa Brava”

L'alcaldable de Convergència i Unió a Lloret, Jaume Dulsat, va presentar ahir el seu programa, en què destaca la proposta de consultar el poble sobre les grans decisions. Per Dulsat, la futura reforma de l'avinguda Just Marlès (la Riera), el passeig i l'avinguda Pau Casals s'ha de fer després d'haver consultat els veïns.

Dulsat és una de les novetats entre els alcaldables de Lloret i intentarà mantenir l'alcaldia per CiU. Destaca que els eixos del seu programa són “les persones, la proximitat i la transparència”.

A banda de les consultes – “no se n'ha fet cap, a Lloret”–, el professor universitari considera que cal actualitzar el model turístic perquè Lloret sigui “la capital orgullosa de la Costa Brava. Ja ho som per dimensió i per places turístiques, però hem de dir que som de Lloret amb orgull”, indica.

Pàrquing per a busos

Per millorar el model turístic, la candidatura de CiU destaca que aplicaran un pla operatiu per actualitzar la marca i, entre altres coses, fomentaran el turisme de congressos i ampliaran el nombre de places d'aparcaments d'autobusos turístics.

CiU proposa la creació de la regidoria d'equipaments i instal·lacions municipals. Com a millores, volen construir unes pistes municipals de tennis i pàdel a tocar de la piscina. Les dues instal·lacions compartirien el vestidor.

Dulsat és director gerent de la Fundació Privada Carl Faust, que gestiona els jardins Marimurtra de Blanes. Professor universitari, és diplomat en turisme per la UdG i màster en alta direcció d'empreses.

Nova escola de música i atenció a la gent gran

En benestar social i família, la candidatura de CiU proposa la creació d'una residència per a la gent gran i centre de dia, “amb una especial atenció per a les persones més dependents”, informen en el seu programa. Obrir el teatre de Lloret, que gestiona comercialment l'Ajuntament, a les entitats més vegades a l'any i crear una escola municipal de música serien dues de les novetats en l'àmbit cultural. L'escola de música es vincularia amb l'escola Pere Torrent, que ja presta una atenció especial a l'educació musical.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia