Política

ERC de Blanes obrirà al poble la presa de decisions en qüestions de pes

El cap de llista diu que fer una piscina s'ha de decidir de manera compartida

Àngel Canosa confia que el procés ajudarà la seva formació a tornar al ple

L'advocat i candidat d'ERC a Blanes, Àngel Canosa, obrirà al poble la presa de decisions transcendents. Canosa assenyala que la construcció d'una piscina municipal o renovar el lligam anual del contracte amb l'empresa Transports Pujol en el transport públic urbà han de ser decisions compartides. “L'Ajuntament ha de ser obert i transparent, i la gent ha de ser responsable de les grans decisions, com ara fer una piscina o la pròrroga amb l'empresa de transports.”

Canosa va presentar ahir el seu programa. També pretén crear la figura del síndic de greuges local i el consell de ciutat.

L'exedil Boldú, la 21a

Canosa ja té tancada la llista. El número 2 és Albert Sanz i l'advocada Olga López és la número 3. Sanz té 46 anys i és cap d'equip en una empresa de distribució farmacèutica. L'antiga regidora Conxita Boldú tanca la llista i ocupa el lloc número 21. Boldú va ser regidora entre el 2003 i el 2007, al costat del portaveu, Joan Puig. El 2007 ERC va aconseguir un representant (el mateix Puig), però el 2011 va quedar sense representació.

Canosa considera que el 24-M és el “pròleg” del 27-S i que el moment que viu el país amb el procés de transició nacional hauria d'ajudar ERC a tornar a l'Ajuntament.

Pel PSC, el pol d'atracció és de 400.000 persones

El candidat socialista a les municipals, Miquel Lupiáñez, considera que Blanes ha d'apostar per la promoció del comerç. “Blanes és un pol d'atracció per a 400.000 persones i inclou un radi de població que va des de Sant Pol de Mar i, cap a l'interior, fins a Arbúcies”, destaca el candidat en un comunicat de premsa difós pel PSC.

Buscar visitants de l'interior del país hauria de ser un objectiu de l'Ajuntament blanenc. Dimecres passat, el candidat, actual regidor d'Urbanisme, es va reunir amb comerciants i botiguers de la vila per dinamitzar el centre comercial. El cap de llista del PSC també creu que s'ha de fomentar el mercat de la verdura de passeig de Dintre. “Hi gravita molta activitat de persones i comerços”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia