Política

David Juan i Susanna Cros, números dos i tres de Junts per Banyoles - ERC

Roser Masgrau situa en llocs preferents de la llista el metge Francesc Xavier Carreras, Xavier Bosch (RCat) i l'exresponsable de Medi Ambient Xavier Vila

Junts per Banyoles - ERC va revelar ahir el nom de les nou persones que aniran rere la seva alcaldable, Roser Masgrau, que han estat escollides “amb el propòsit de governar la ciutat”. El segon lloc l'ocuparà David Juan, regidor des del 2007 i que el 2011 va anar de número quatre. Juan, de 32 anys, és diplomat en ciències empresarials i està molt vinculat al teixit associatiu. En els números tres i quatre trobem les novetats més rellevants: Susanna Cros, arquitecta i filòloga de 40 anys, i Francesc Xavier Carreras, metge de 61 anys. Arran de l'acord entre ERC i RCat, l'empresari de 37 anys Xavier Bosch tornarà a figurar en la llista, ara en el número cinc (fa quatre anys va ser el número tres). En el sis hi haurà el biòleg i professor de la UdG Xavier Vila, de 47 anys, que en el mandat 2003-2007 (quan governava ERC) va ser el responsable de Medi Ambient. Fins al número deu, rere d'ells hi haurà la geògrafa i mestra Rosa Marzo; l'estudiant de ciències polítiques Júlia Vargas; l'educadora social i exregidora Lali Turró, i l'economista i professor universitari Jordi Xena.

Eixos del programa

En la presentació, feta precisament ahir perquè era l'aniversari de la proclamació de la República Catalana, Masgrau, Juan i Cros van desgranar els eixos del programa: fer que l'Ajuntament sigui més transparent i participatiu; desenvolupar un projecte de ciutat ben planificat; apostar per donar als visitants una imatge de ciutat hospitalària; millorar els serveis i posar-los a l'abast de tothom, especialment dels més necessitats, i bastir una ciutat amb valors: educadora, justa, cohesionada i integradora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia