Política

El PSC de Blanes presenta la llista per tornar a governar

L'encapçala Miquel Lupiáñez, i l'exsenadora Pepa Celaya n'és la número dos

En el tercer i quart llocs figuren els regidors Nicolás Laguna i Susana Ramajo

El PSC de Blanes va fer públics ahir els noms dels components de la llista que encapçala Miquel Lupiáñez i que concorrerà a les eleccions del 24 de maig. Està integrada per quinze militants i nou simpatitzants, que hi figuraran com a independents.

Miquel Lupiáñez té plena confiança en el seu equip, format, diu, per persones “participatives i implicades en el món associatiu i també amb experiència i reconegut prestigi en la gestió de recursos públics, econòmics i humans”.

La número dos de la llista és Pepa Celaya, senadora per Girona entre el 2008 i el 2011 i tinenta d'alcalde de l'àrea de Govern Municipal de l'Ajuntament de Blanes entre el 2003 i el 2007. També els membres que ocupen la tercera i la quarta posició tenen una àmplia experiència en la gestió pública: Nicolàs Laguna és el tinent d'alcalde d'Hisenda i Patrimoni de l'Ajuntament de Blanes, i Susana Ramajo, actual regidora d'Educació, Acció Social i Arxiu, forma part del PSC des del 2010.

Independents

Una de les característiques de la llista que ha presentat avui Miquel Lupiáñez és l'elevat nombre d'independents i professionals. El número cinc és Mario Ros Vidal, músic blanenc i compositor de prestigi; la número sis és l'actual directora de l'escola Quatre Vents, Ascensió Campayo; el número set és Jordi Blai Vinaixa, educador social i mediador, i la número vuit és Antònia Coll, veïna del barri de la Plantera i molt activa en el món associatiu.

Els dos membres que tanquen els primers deu llocs de la llista són David Juan Carles Frisuelos, especialista elèctric, i Juan Manuel Sánchez Campano, exregidor durant els anys noranta i soci fundador de la casa d'Ardales.

LA XIFRA

9
regidors
va treure el PSC a Blanes en les eleccions del 2011. Ha governat aquests quatre anys en minoria.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.