Política

ERC-Avancem de Lloret inclou 130 propostes en un programa “ambiciós”

El cap de llista, Jordi Orobitg, destaca el treball fet en els últims quatre anys pel govern i l'experiència dels membres d'Avancem a l'oposició

Un consell de savis de gent gran, abonament de pàrquing anual, la promoció de la variant per descongestionar el trànsit, bonificacions a les taxes d'obertura de noves activitats i la institució de la figura de “l'alcalde o regidor per un dia” són algunes de les 130 propostes que inclou el programa d'ERC-Avancem a Lloret de Mar, que es va presentar ahir.

Les propostes estan estructurades en diferents apartats, i alguns dels més extensos fan referència a la mobilitat i aparcaments, amb la proposta de fer canvis de planejament per construir un aparcament de gran capacitat al sector de can Lloranes; esports (fer més camps i equipaments de tota mena d'esports), i plantejar si cal fer una gestió pública de la piscina municipal. En comerç i promoció econòmica ERC-Avancem proposa un espai orientat al mar “capaç d'acollir grans esdeveniments musicals a la Roca d'en Maig”, i la dinamització del comerç a tots els barris de Lloret. Pel que fa a educació, que té un gruix important de propostes, destaca la construcció de l'escola d'hostaleria i la creació d'un centre d'educació especial, i en l'àmbit turístic (29 propostes), ERC-Avancem aposta per portar a Lloret un gran esdeveniment esportiu, finalitzar el camí de ronda, la remodelació integral de la zona entre la rotonda del Waterworld, el passeig marítim, l'avinguda de Pau Casals i la ronda de circumval·lació, i la represa del pla d'usos per afavorir la implantació de noves activitats.

Els membres d'ERC-Avancem, llista que encapçala Jordi Orobitg, van destacar ahir que el document és el fruit “d'un treball intens, no només de les més de trenta persones que han estat col·laborant, des del nostre equip amb idees, aportacions i suggeriments, sinó també de totes aquelles persones que han fet aportacions” .

En relació a la seva candidatura, Orobitg va refermar que tenen “el millor projecte perquè Lloret assoleixi l'estatus de ciutat que li correspon”, i va destacar el rodatge dels membres de la llista a l'Ajuntament: “Nosaltres portem un bagatge important, aquests 4 anys demostren que ens hem trencat la cara per fer que el poble funcioni, amb les dificultats econòmiques i socials que té i el context del país”.

LA FRASE

Aquests quatre anys demostren que ens hem trencat la cara per fer que el poble funcioni
Jordi Orobitg
regidor de turisme i promoció econòmica de lloret
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia