Política

Mas retreu a ERC la falta de suport al Parlament i ho vincula al 27-S

El president de la Generalitat recorda en una entrevista a El Punt Avui TV que s'emetrà aquesta nit que l'acord signat amb Esquerra al gener parla “d'estabilitat parlamentària” fins a les eleccions

El president de la Generalitat, Artur Mas, retreu a ERC la falta d'estabilitat al Parlament, on assegura que el Govern ha perdut algunes votacions. En una entrevista a El Punt Avui TV, que s'emetrà avui a partir de les 20.45h, adverteix i relaciona directament la convocatòria electoral amb l'estabilitat parlamentària i la unitat política necessària. Malgrat l'advertiment, però, Mas també remarca que a “a hores d'ara” no ha canviat la intenció de convocar les eleccions al setembre.

Si no canvia res jo mantindré el que es va dir en aquell moment. Allò forma part d'un acord, això és veritat, per tant, si allò es manté tal com està no hi ha cap raó en aquest moment per plantejar-se una cosa diferent a la que es va acordar i previsiblement seran al setembre d'aquest any tal com vam acordar i tinc intenció de convocar-les d'aquesta manera.

Si es perd el consens.. Hi ha un acord signat del mes de gener, que també és un acord que parla d'estabilitat parlamentàries fins al moment de convocar les eleccions i alguna queixa tinc en aquest sentit perquè es perden algunes votacions al Parlament que van en detriment d'aquest acord signat d'estabilitat parlamentària, que s'hauria de complir i no es compleix al 100% ni en tot moment. Però a hores d'ara jo no he canviat la meva intenció és convocar les eleccions per aquest mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia