Política

JOSEP MARIGÓ I COSTA 15:30

REPETICIÓ DE L'ENTREVISTA EMESA PER EL PUNT AVUI TV

“No s'ha acabat d'establir cap model de ciutat”

Els constants canvis de govern han fet que no hi hagi cap model de ciutat

No se sent tan còmode amb el debat identitari

Alcalde de Blanes (PSC)

“En el moment que tenim sobre la taula un debat més identitari, no estem tan còmodes, i és evident que ens hem de decidir, perquè hi ha el dret a decidir”, va opinar ahir l'alcalde sortint de Blanes, Josep Marigó (PSC), durant una entrevista amb Eduard Berraondo a El Punt Avui Televisió. En aquest sentit, va exposar que el PSC no és “el Partit Socialista, sinó el Partit Socialista de Catalunya”, i que per això sempre ha inclòs “un ventall molt ampli, amb moltes inquietuds, la que va des de la més catalanista a la més espanyolista, però evidentment sempre amb un vessant social”. Marigó va defensar el seu partit i va assegurar que tot i que es retiri de l'alcaldia vol continuar col·laborant amb l'organització. “M'ha donat total llibertat perquè fes el que creia que havia de fer”, va manifestar Marigó, que va lamentar que hi hagi persones que hagin abandonat la formació.

Sobre la querella que va presentar el Blanes Hoquei Club Fundació, presidit per Josep Ridaura, en què se l'acusava a ell, la seva dona, Adoració Sarrión, i l'interventor de l'Ajuntament, Francisco Lucio, de prevaricació i tràfic d'influències i que ha estat arxivada en totes les instàncies, va dir: “S'ha demostrat que era fals, però tinc un gust dolç i amarg amb els companys de viatge de l'Ajuntament. Dolç en el sentit que tot i les imputacions mai ningú no m'ha demanat la dimissió, però amarg perquè ningú no ha fet cap pas per donar-se suport i m'he sentit una mica sol.”

D'altra banda, Marigó va considerar que la constant alternança que hi ha hagut en el govern municipal ha fet que no es pugui crear cap model de ciutat. “Mai no hi ha hagut cap govern amb força i majoria absoluta i això fa que depenguin de partits petits o governin amb minoria i això per als actors econòmics i dels treballadors és un punt de feblesa”, va exposar. “Cal que hi hagi una guia permanent, tranquil·la, que es pugui fer i que doni confiança els actors”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia