Política

El PP recorre al Raval a l'atac a la immigració

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, va recórrer ahir a la cantarella habitual del partit quan arriben eleccions i es va desplaçar fins al Raval, al districte de Ciutat Vella, per parlar d'immigració. Allà, va afirmar que no vol que aquest barri “es converteixi en un gueto islàmic”, i tot seguit va defensar que “s'ha de prioritzar la lluita contra la delinqüència i l'incivisme”.

Fernández va assegurar que s'ha de posar fi “a la laxitud en polítiques d'immigració i proposar actuacions sense complexos, fent complir la llei, i que es respecti la ciutat, la societat i el país d'acollida”. Així mateix, el líder popular va reclamar “reflexionar entorn de la situació que s'està generant i que esquerda la cohesió social, ja que més del 50% dels veïns del Raval són immigrants, la majoria musulmans, per la qual cosa s'ha de garantir que el Raval no es convertirà en un gueto islàmic”, va insistir.

Finalment, l'alcaldable del PP va subratllar que Barcelona ha de ser “una ciutat acollidora, però també exigent amb els que la visiten i que viuen aquí, ja siguin turistes o immigrants”. Fernández també va criticar el fet que al Raval es poden trobar oratoris musulmans, com el de carrer de Sant Rafael, que “generen molèsties als veïns”, un fet que, segons ell, se suma a la situació d'altres oratoris de la ciutat com els del districte de Sant Martí i del barri del Carmel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia