Política

La CUP de Blanes aposta pel “lloguer forçós” dels pisos buits i no desnonar

Clara Castrillo i Frederic Tort acompanyen el cap de llista, Jaume Pujadas, per intentar entrar a l'Ajuntament

La Candidatura d'Unitat Popular de Blanes ha fet públics els integrants de la seva llista, amb la qual volen entrar per primer cop a l'Ajuntament el 24 de maig. El cap de llista, Jaume Pujadas, tindrà Clara Castrillo i Frederic Tort de números 2 i 3, respectivament. La CUP aposta per oposar-se activament als desnonaments i és partidària del “lloguer forçós dels pisos buits”, segons indica la formació en un comunicat.

Darrere de Pujadas, Castrillo i Tort, hi haurà Joan Rota (4), que va ser el cap de llista de fa quatre anys; Laia Buixeda (5), i Cristina Fernández (6). El 2011 la CUP va tenir 622 votants (i un 4,53% dels sufragis), però per poc no va entrar. En el seu programa, que ja té gairebé enllestit, hi ha el foment de la participació ciutadana, la municipalització de serveis, la defensa dels drets socials i les polítiques d'igualtat.

“Dinou vegades”

A més a més, la CUP ha anunciat el seu compromís en la lluita contra l'ampliació de la C-32 i en el procés d'independència i la construcció dels Països Catalans. En el seu últim butlletí, Borinot, la CUP s'oposa que es faci el ramal de la C-32 a la Selva i sosté que Abertis ha amortitzat “dinou vegades” el cost de la construcció de l'autopista. La CUP denuncia que l'obra farà que el govern allargui la concessió a Abertis [més enllà del 2021] i “la concessió de peatges amortitzats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia