Política

Marxa de 30 km pels barris de Blanes

El candidat de CiU, Quim Torrecillas, enceta la campanya amb un recorregut a peu per tots els sectors de la ciutat

El candidat de CiU a Blanes, Quim Torrecillas, obrirà la campanya electoral divendres recorrent a peu els 25 barris de la ciutat, un itinerari que calcula que el portarà a caminar aproximadament 30 quilòmetres. La caminada –que, evidentment, aprofitarà per donar a conèixer les principals propostes que es recullen en el programa– començarà al santuari del Vilar, a la part muntanyosa del municipi, a les 7 del matí i arribarà a l'esplanada del port, davant de la Llotja Vella, cap al tard. Amb aquesta acció, l'equip de CiU de Blanes vol posar de manifest “la voluntat de la llista que encapçala Torrecillas d'arribar a tots els barris, d'escoltar els seus problemes i intentar trobar-hi solucions, i fer-ho, no només durant el període de campanya, sinó al llarg dels quatre anys del mandat”.

En aquesta iniciativa hi participaran persones
vinculades al món de l'esport, així com els simpatitzants que s'hi vulguin afegir i alguns dels membres de la candidatura, que també faran tot el recorregut o els trams que passen per algun barri. Les persones que desitgin seguir aquest acte n'estaran informades mitjançant les xarxes socials, a través del Twitter @QuimTorrecillas i el Facebook de CiU Blanes. A més, s'han escollit 40 punts d'interès on el candidat es farà les fotografies que es penjaran amb l'etiqueta #trepitjantcarrer i #Blanesdemoda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia