Política

L'aspirant a l'ombra

El seu nom no havia entrat en les travesses de futurs membres per dirigir l'ANC, però segurament la feina interna dels últims anys li ha fet guanyar molts de partidaris. El 2013 Rosa Alentorn, de 54 anys, es va incorporar al secretariat nacional de l'ANC. Ha estat, també, membre del consell permanent de l'entitat, el nucli directiu que formen 15 persones. És l'única dels quatre candidats més votats que ja té experiència als òrgans de direcció de l'entitat. En aquest sentit, va ser la coordinadora de la campanya Signa un Vot per la Independència, un projecte que, segons afirma en el seu perfil de candidatura, va ser “una eina jurídica molt potent que encara no s'ha aprofitat prou políticament”. Alentorn considera que pot aportar “l'experiència adquirida en aquest projecte”, que la va portar a gestionar un equip de 4.000 voluntaris. També té bagatge en l'àmbit territorial, ja que va ser coordinadora de l'ANC a Viladecavalls i al Vallès Occidental.

Professionalment, Alentorn és llicenciada en Química i vicepresidenta d'Operacions a Fairview Research / IFI Claims Patent Services, una empresa americana-catalana que proporciona serveis d'informació i desenvolupament de producte. A Viladecavalls, havia format part d'una plataforma electoral independent, però no va sortir escollida regidora.

Rosa Alentorn Coordinadora de la campanya ‘Signa un Vot per la Independència'.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia