Política

Albiol: “L'únic que demano és que si algú ve al nostre país o ciutat, es comporti”

L'alcalde de Badalona i candidat de la reelecció del PP nega que el seu lema de campanya tingui un rerefons xenòfob

Xavier García Albiol assegura que només pretén denunciar “l'incivisme i la delinqüència”

L'alcalde de Badalona i candidat a la reelecció del PP, Xavier García Albiol, ha negat aquest dilluns que el lema ‘Netejant Badalona' faci referència a la immigració. Segons Albiol, només pretén denunciar “l'incivisme i la delinqüència”.

Així doncs, en declaracions a El Món a RAC 1, ha insistit que no hi ha cap rerefons xenòfob en el seu lema de campanya. “Quan he hagut de criticar determinat tipus d'immigració ho he criticat” sense embuts ni ambigüitats, ha defensat. Ara bé, també ha matisat: “L'únic que demano és que si algú ve al nostre país o ciutat, es comporti”. Al seu entendre, quan una persona arriba a l'Estat no pot pretendre imposar la seva cultura i costums.

L'alcalde de Badalona ha insistit que va deixar molt clar que en cap cas em referia a immigrants, “em referia a netejar el que no ens agrada, com l'incivisme o la delinqüència. Si fos el contrari també ho diria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia