Política

El PSC de Blanes enceta els actes a Mas Enlaire

Durant la primera setmana la campanya se centrarà en els actes als barris

Miquel Lupiáñez, candidat a l'alcaldia de Blanes, va donar el tret de sortida a la campanya penjant el primer cartell al parc de la Mina Cristal·lina. Divendres es van organitzar dos actes informatius oberts a la ciutadania: un a Mas Enlaire i l'altre a Can Borrell. Dissabte es va fer un vermut a la plaça Onze de Setembre i a la tarda es va instal·lar una vela informativa als Pins. I diumenge Miquel Lupiáñez i els membres de la seva llista van ser a Ca la Guidó per convidar els veïns a un vermut a la plaça Montserrat Roig.

Per cloure aquest cap de setmana intens d'activitat, el mateix diumenge a la tarda l'equip socialista va instal·lar una vela informativa al passeig de Mar.

Arribar a tots els barris

Aquesta primera setmana de campanya electoral inclou actes als barris de Blanes, ja que l'objectiu dels socialistes de Blanes és poder arribar a tots els barris i escoltar la ciutadania. Per seguir l'agenda d'actes s'actualitza diàriament el web blanes.socialistes.cat. A més, també s'ha penjat un vídeo a YouTube que resumeix aquests primers dies de campanya. Finalment, l'acte central de campanya serà el tradicional sopar popular. El sopar serà gratuït per a tothom i es farà a la plaça Miquel Martí i Pol (Ca la Guidó), dissabte, 16 de maig, a les vuit del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia