Política

L'avinguda de Madrid, clau per a ICV-EUiA de Blanes

El candidat de la coalició, Joan Salmerón, destaca la importància del sector turístic i anuncia que vol fer una auditoria dels comptes de l'Ajuntament

El cap de llista d'ICV-EUiA-Pirates de Blanes, Joan Salmerón, va manifestar en un acte de campanya al veïnat de Vistamar-Residencial Blanes que la prioritat de la coalició (en termes de promoció econòmica) és recuperar el sector turístic. Per això Salmerón va apostar per una remodelació de la zona de l'avinguda de Madrid. “Després d'haver desmantellat la indústria que teníem, el sector turístic és clau per a l'economia i la feina a Blanes. No només hem perdut quantitat sinó també qualitat. No ens podem permetre tenir els atractius turístics abandonats i fets malbé”, va exposar.

Les arques municipals

En resposta als assistents a l'acte, Salmerón va parlar també de l'estat de les arques municipals. “Els últims vuit anys han estat un desastre sense precedents. Hem passat del malbaratament del tripartit CiU-PDB-PP a una austeritat mal entesa del PSC, que ha oblidat totalment les necessitats de les persones. Farem una auditoria pública per conèixer la veritable situació econòmica de l'Ajuntament”, va anunciar. Els veïns de Vistamar-Residencial Blanes es van queixar dels accessos al barri: “Estret, mal asfaltat, sense voreres i sense il·luminació.” Salmerón va lamentar que no s'hagués aprofitat l'obra que s'acaba de fer a l'accés al veïnat, amb la construcció d'una rotonda, per solucionar-ho.

LA FRASE

Després d'haver desmantellat la indústria que teníem, el sector turístic és clau per a la feina a Blanes
Joan Salmerón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia