Política

CiU de Lloret vol un pla per reduir el fracàs escolar

També proposa ampliar l'ús del teatre municipal per a les associacions del poble

La candidatura de CiU a Lloret va presentar ahir les seves propostes sobre cultura i educació, entre les quals destaca la intenció de dur a terme un pla específic per reduir el fracàs escolar entre els joves i infants de la població. En aquest sentit, la llista encapçalada per Jaume Dulsat té previst ampliar l'horari d'obertura de la biblioteca municipal en períodes d'exàmens.

Entre les prioritats del nou equip convergent també hi ha ampliar l'ús del teatre municipal per a les associacions del municipi i crear una escola de música municipal.

Pel que fa al patrimoni, els esforços de CiU se centren en la implementació de rutes patrimonials amb codis QR que permetran obtenir informació detallada, i en diversos idiomes, dels espais històrics i culturals de la vila. En un capítol específic, es dinamitzarà el patrimoni rural de Lloret.

L'alcaldable de CiU a Lloret, Jaume Dulsat, opina que “per construir societats cohesionades, la cultura i el coneixement han d'estar a l'abast de tothom, i no només a l'abast d'uns privilegiats”.

Un altre dels apartats del programa que CiU ha fet públic els últims dies és el de turisme. Dulsat ha afirmat que “cal un regidor de turisme que conegui el sector des de dins”, i ha remarcat: “No hi ha cap altra candidatura on l'alcaldable i el futur regidor de turisme tinguin un perfil turístic com la nostra.” El membre de la candidatura Joan Gou ha deixat clar que abans de renovar el model turístic cal plantejar-se quin model de ciutat es vol per a Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia